Hemsida

Vi utvecklar prisvärda hemsidor för små och medelstora företag.

E-handel

Vi hjälper dig att sätta upp en e-handel där varken du eller din verksamhet begränsas.

Underhåll

Vi hjälper till att regelbundet underhålla din hemsida med information & bilder.

E-post

Vi hjälper dig med att sätta upp en unik e-post i Outlook till din verksamhet.

Hemsida

Vi utvecklar hemsidor för små och medelstora företag som vill öka sin exponering eller presentera sina tjänster, produkter och projekt.

Genom en hemsida från oss kan vi garantera en professionell samarbetspartner som gör sitt yttersta för att hemsidan ska ge dig så stort mervärde som möjligt. Du får alltid en egen kontaktperson hos oss som du kan höra av dig till om såväl rådgivning som korrigeringar och förändringar på hemsidan. Vi tror på och jobbar efter att alla företag oavsett storlek ska ha en hemsida eftersom att studier visat att upp till 80% av kunder väljer bort företag och leverantörer som inte har en. Vi jobbar därför efter att det inte ska kosta en förmögenhet att skapa och underhålla en professionell hemsida, något som alla ska ha möjligheten att finansiera utan att kompromissa på funktioner och kvalité.

Från 10 000 kr Exkl.moms.

Funktion

För oss är funktioner på hemsidan det som gör skillnad för dig som kund. Ett välarbetat kontaktformulär, offertformulär eller chattfunktion är ett enkelt sätt att kommunicera med besökarna och fånga in deras förfrågningar.

Integrationer

Vi arbetar med olika typer av integrationer för att underlätta olika processer för våra kunder. Vi kan till exempel integrera CRM system med chattfunktion och sätta upp en automatisk annonspublicering på hemsidan från Bytbil.

Hosting & Lagring

Vi erbjuder alla våra kunder marknadsledande hosting & lagring för att vi ska kunna garantera hastigheter samt säkerhet.

Löpande Underhåll

Efter att vi har levererat en hemsida lämnar vi inte våra kunder. Om man inte föredrar att lägga in bilder och information själv på hemsidan är detta något som vi kan göra. Detta är något som vi erbjuder alla våra kunder.

E-handel

Vill du sälja dina produkter online? Vi erbjuder en komplett, kostnadseffektiv och säker lösning för ditt företag som du lätt kan administrera och hantera själv.

Vi jobbar med världsledande leverantörer där du själv kan ha koll på allt ifrån lagersaldon till rapporter över försäljning och besöksstatistik. Vi kan integrera välkända betalningsleverantörer som Klarna och Swish, men även egna fakturor och kortbetalningar. Våra webbutiker är inte beroende av volym vilket skapar möjligheten för dig att sätta gränserna på antal produkter och besökare.

Från 15 000 kr Exkl.moms.

Komplett Lösning

Vi levererar en komplett lösning. Detta betyder att vi är med från första steget tills det att butiken är lanserad. Vi testar också alla funktioner i butiken före lansering för att dubbelkolla att allt är i sin ordning.

Integrationer

Vill du ha en e-handel som är helt automatiserad? Vi kan integrera vår lösning med både affärssystem för automatisk bokföring av ordrar, men också med olika logistiklösningar för automatisk fraktbokning eller lagersystem.

Fullständiga rapporter

När man bedriver en e-handel är det viktigt att man kan ha fullständig kontroll både över de ekonomiska som över trafik. I vår lösning har du möjlighet att själv ha full koll på hela e-handeln med ditt egna inlogg till all administration.

Underhåll

Vi ser till att din lösning alltid ligger uppe och fungerar som den ska

Efter att vi levererat din hemsida eller e-handel kommer vi givetvis inte att lämna dig ensam. Vi kommer efter lansering jobba med underhåll, vilket innebär att vi ser till att din sida alltid fungerar som den ska. Något annat som ingår i underhåll är att ändra bilder och information på sidan så att dina kunder kan följa med i uppdateringar kring ditt företag.

Underhåll är något som vi erbjuder alla våra kunder för att säkerställa att funktionen av din lösning kommer gynna din verksamhet för en lång tid framöver.

Uppdatera bilder och information

Kontinuerlig uppdatering av en hemsida eller e-handel är oftast ett viktigt steg i att bevara och skaffa nya kunder. Vi anser därför att det ska vara enkelt att uppdatera, skicka bilder eller information

Hosting

För att din sida ska vara både snabb, säker och alltid tillgänglig har vi omsorgsfullt hur och vart vi lagrar våra lösningar.

Underhåll Plus

Vill du ha mer hjälp än vad vi erbjuder i grundpaketet? Detta kan vara redigering och optimering av bilder, eller större ändringar av design och funktion. Detta gör vi alltid efter förfrågan.

E-post

Med personlig e-post har du ett e-postkonto kopplat direkt på ditt domännamn via Outlook.

Att ha en personlig e-post kopplad till din domän är något som både ger ett gediget intryck mot dina kunder och leverantörer. Vidare ökar en e-post som har ditt domännamn inkluderat säkerheten, då man kan säkerställa att mailet kommer ifrån rätt organisation.

Personlig E-postadress

Genom en personlig e-postadress kan du kommunicera med kunder, leverantörer och intressenter professionellt.

Användarvänligt

Vi sätter upp alla våra e-postadresser i Outlook. Detta främst för att du då får tillgång till din email och kalender direkt i telefonen, datorn eller surfplattan. Vi sätter upp och konfigurera e-posten så att våra kunder kan logga in och börja använda den direkt.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret!

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i formuläret!

   Telefon

   Vill du bli kontaktad?

   Fyll i formuläret!