IT TILL FASTPRIS

Hjälper verksamheter att inte bli lidande för att tiden inte räcker till.

 

OM KONCEPTET
Hemsido drivs av visionen att alla företag oavsett storlek och budget ska ha råd att utveckla och underhålla sina verksamheter utifrån samhällets digitalisering. Det spelar ingen roll om man arbetar inom bygg, industri eller produktutveckling så är man mer eller mindre beroende av system och digitala lösningar. Vi har vetskapen om att små och medelstora företag ofta är underbemannade och sällan har möjlighet att frigöra tid till saker som att uppdatera hemsidan med information, redigera bilder eller byta profilbild på sociala medier. När små saker släpar efter leder det ofta till att större delar som tillväxtstrategi eller systeminventering blir lidande. Detta är vad vill vill hjälpa våra kunder med, och något vi ser gör skillnad hos merparten av Sveriges företag.

 

EN TRYGG SAMARBETSPARTNER
Som kund och samarbetspartner till Hemsido kan du känna dig trygg med ett team av kompetenta konsulter som ser lösningarna med ditt företag i centrum. Vi har stor erfarenhet av olika system och lösningar som används på arbetsplatserna och arbetar du i ett system som vi inte tidigare arbetat i ser vi det som en självklarhet att snabbt sätta oss in det och stödja er verksamhet. Vi har även stor erfarenhet inom förhandling inom IT där vi hjälper våra kunder att signera kostnadseffektiva avtal som gör skillnad för den dagliga verksamheten.

 

KOMPETENS DU KAN RÄKNA MED

  • Webbutveckling
  • Affärssystem
  • Lagerssystem
  • Affärsutveckling
  • Mobiltelefoni
  • Rådgivning vid förhandling
  • Marknadsföring

 

FASTPRIS
För oss är det viktigt att det inte ska kosta en förmögenhet för våra kunder att få hjälp när det kommer till IT-frågor. Vi tycker inte att man ska vara orolig över dolda kostnader utan fokusera på det som behöver lösas eller ta del utav ren rådgivning. Nedan ser du vår prissättning för månad respektive årsfakturering, alltid obegränsat.

799 kr 

Faktureras exklusive moms, månadsvis i efterskott.

6 000 kr 

Faktureras exklusive moms, årsvis i förskott. Du sparar 3 588 kr per år.

Kontakta mig