”Hemsido har gett oss bästa service och varit fokuserade att alltid lösa saker snabbt.
Vår utveckling, förbättring och uppgradering på vår hemsida sköter Hemsido med mycket konkurrens kraftiga priser, vilket vi är mycket nöjda med.
Vi har fått en web leverantör som tar hand om oss…”

Kenneth Ekblad, Redlogo

Hemsido har hjälpt oss att utveckla en kombinerad e-handel och produktkatalog som vi är väldigt nöjda med. Vi når nu ut till nya kunder samtidigt som att e-handeln avlastar verksamheten och medarbetarna.

Magnus Junefelt, June Produkter
”Jag har använt mig utav Hemsido till två stycken utav mina projekt där ett av dem var en e-handel. Varför jag har valt Hemsido är främst för att de har all kompetens under samma tak oavsett vilken hemsida du ska bygga. Jag är supernöjd med mina hemsidor och det har aldrig varit något strul eller hört något från kunder att det har varit problem. Simon och Jakob förstår verkligen vad man ska ha och levererar en helt problemfri lösning från första kontakt tills hemsidan är live och underhålls. Från en super nöjd kund!”
Anton Ekblad, Team Ekblad & 4-animals

”Hemsido får absolut fem av fem stjärnor av oss! De har varit väldigt professionella från start och mött alla våra önskemål. Ingenting har varit omöjligt utan de har sett till att lösa våra funderingar som har uppkommit under projektets gång. Nu när vår webbshop är igång så känns det tryggt att ha Hemsido i ryggen när frågetecken uppstår. Alla funktioner, utseende och navigering har uppfyllts precis som vi har velat. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Hemsido.”

Caroline Kejbert, Kejbert Concept