AFFÄRSUTVECKLARE TILL JÖNKÖPING

Motiveras du av att jobba i nära relation till kunder och därigenom skapa värdefulla samarbeten? Är du en person som uppskattar möjligheten till att påverka din inkomst? Då är det dig vi söker till tjänsten som säljare.

 

OM HEMSIDO
Hemsido är en innovativ webbyrå som erbjuder tjänster inom webbplats, e-handel, e-post och grafisk design. Byrån växer i snabb takt och finns i både Jönköping och Norrköping, men har kunder i hela landet. Hemsido jobbar utifrån en kostnadseffektiv modell där funktionen av den tjänst som levereras är i fokus.

 

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare med kundansvar innebär det att du har hand om och ansvarar för hela försäljningsprocessen. Detta är arbetsuppgifter som kartläggning, mötesbokning, prospektering, offerthantering samt avtalsskrivning. Du kommer att jobba i nära samarbete med våra utvecklare för att tillsammans erbjuda kostnadseffektiva och funktionella lösningar till företag i hela landet. Vidare kommer du att arbeta med uppföljning av befintliga kunder för att se till att alla våra kunder är nöjda med sina lösningar.

 

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har en drivande personlighet och älskar att göra affärer. Du är envis och ser inte motgångar som något annat än möjligheter. Du är beredd att jobba hårt för dina resultat men vill samtidigt få bra belöning för det.

 

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Teknikintresserad
  • Kunskap inom webbutveckling är meriterande
  • Stor social kompetens

 

ÖVRIG INFORMATION
Startdatum: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Junefelt på 036–70109.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här